Člani medgeneracijskega društva za kakovostno starost, ki deluje pri nas, so se v četrtek 20. junija odpravili na srečanje društev, ta so vključena v zvezo, ki deluje pod okriljem Inštituta Antona Trstenjaka. Srečanja so se udeležili člani društev za samopomoč starejših iz različnih krajev Slovenije.

11

 Iz Špesovega doma je na srečanje odšlo petnajst varovancev in osem spremljevalcev. V idiličnem okolju Mosteca so preživeli nepozabno popoldne ob plesu, glasbi in dobri hrani. Na prireditvi ki je potekala v okviru srečanja se je vsako društvo predstavilo s kratkim kulturnim programom in nekaj besedami o svojem delovanju. Podeljene so bile tudi diplome za opravljeni tečaj „Preprečevanje padcev v starosti“, ki so ju prejeli tudi Karmen Meštrov in Vesna Arnčnik iz našega doma.

12

Še en takšen tečaj bo v Špesovem domu starejših organiziran v jesenskem času- vse, tudi zunanje zainteresirane vabimo, da se zanimivega in koristnega tečaja udeležijo- prijave in informacije pa sprejemamo na našem znanem naslovu. Prijazno vabljeni!